Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ενσύρματος ή ασύρματος συναγερμός σπιτιού πώς να επιλέξω σωστά




Έχετε καταλήξει στην απόφαση να εγκαταστήσετε ένα συναγερμό σπιτιού στο χώρο σας και πολύ σωστά έχετε πράξει. Διότι ή συναγερμοί αποτελούν την πλέον αξιόπιστη επιλογή για την αποτελεσματική προστασία του σπιτιού σας και της οικογένειάς σας. Το ζητούμενο όμως που προκύπτει είναι πώς θα επιλέξετε  το ιδανικό σύστημα συναγερμού που να καλύπτει απόλυτα τις δικές σας ανάγκες για προστασία αλλά και στη τιμή που να αντέχει η τσέπη σας.

Σαν πρώτο βήμα θα σας συνιστούσαμε να σκεφτείτε πρώτα από όλα το οικονομικό. Τα οικονομικά σας όρια θα καθορίσουν την επιλογή του συστήματος ασφαλείας που θα τοποθετήσετε. Να έχετε υπόψη σας ότι και στη περίπτωση αυτή ισχύει η γνωστή ρήση του ότι πληρώνεις παίρνεις.

Εφόσον έχετε υπολογίσει το ύψος του κόστους που δύναστε να διαθέσετε , μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση που έχει να κάνει με την επιλογή του τύπου συναγερμού. Θα είναι ενσύρματου τύπου ή ασύρματου ; Ποιος είναι καλύτερος από τους δύο; Καταρχάς , και οι δύο τύποι είναι εξίσου αποτελεσματικοί και αξιόπιστοι. Η επιλογή του ενός από τους δύο έχει να κάνει πρωτίστως με τις ανάγκες προστασίας του δικού σας χώρου. Ο κάθε χώρος είτε πρόκειται για οικία, είτε για διαμέρισμα είτε για επαγγελματική στέγη, έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες τις οποίες θα ήταν πολύ συνετό να τις γνωρίζετε σε βάθος πριν προχωρήσετε στην τελική σας επιλογή. Η τοποθέτηση συναγερμού , ας πούμε στη περίπτωση ενός ενσύρματου τύπου, είναι μια πολύ σημαντική και επίπονη υπόθεση. Προϋποθέτει να γίνουν κάποιες ενέργειες που απαιτούν κόπο και χρήμα και χρόνο σε περίπτωση που το οίκημά σας δεν είχε προβλέψει την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας εξ αρχής. Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει να περαστούν καλώδια , να ανοιχτούν τρύπες και να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στο χώρο. Δεν είναι λοιπόν καθόλου απλή υπόθεση η επιλογή του ιδανικού τύπου συναγερμού ασφαλείας. Δεν θέλουμε να σας αποτρέψουμε από το να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας, προς Θεού. Θέλουμε να κάνουμε σαφές ότι εάν κάνετε την επιλογή σας βάση λάθος κριτηρίων , μπορεί να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Να χαλάσετε το χώρο σας και να μην μείνετε καθόλου ευχαριστημένοι από το νέο σας σύστημα ασφαλείας.  

Αφού λοιπόν έχετε αποφασίσει πόσα χρήματα θα διαθέσετε τελικά,
είστε πλέον έτοιμοι να αποφασίσετε για τον τύπο συναγερμού που θα επιλέξετε . Για να αποφύγετε τη δυσάρεστη κατάσταση που σας προαναφέραμε πριν, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες του χώρου, κάποια εταιρεία που να προμηθεύει καλά συστήματα ασφαλείας , που να είναι γνωστή και να έχει την επαρκή τεχνογνωσία να σας βοηθήσει στην επιλογή του καλύτερου δυνατού συστήματος ασφαλείας για το χώρο σας.

Μία τέτοια εταιρεία είναι η δική μας  www.synagermoi-spition.gr  η οποία εμπορεύεται και τοποθετεί τους καλύτερους συναγερμούς της αγοράς εδώ και είκοσι χρόνια. Ελάτε σε μας να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας. Διαθέτουμε πολύ έμπειρο προσωπικό από τεχνικούς ηλεκτρονικούς οι οποίοι μπορούν να έρθουν να δουν το σπίτι σας κατόπιν ραντεβού για να εξετάσουν το χώρο προσεχτικά ώστε να σας ετοιμάσουν κατόπιν μία ολοκληρωμένη μελέτη η οποία θα σας διευκολύνει στη επιλογή του τύπου συναγερμού. Η μελέτη του χώρου αποκαλύπτει τις ιδιομορφίες και τις ιδιαιτερότητές του και συνεπώς το είδος προστασίας και κάλυψης που θέλει ο χώρος.   

Μη παιδεύεστε άλλο και επισκεφθείτε μας τώρα να σας προμηθεύσουμε το καλύτερο ασύρματο ή ενσύρματο συναγερμό της αγοράς και στη πιο συμφέρουσα τιμή.   

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το όνομά μου είναι Μενέλαος και είμαι κάτοικος Αθηνών. Αποφάσισα πριν λίγες μέρες όταν επέστρεψα από τις διακοπές μου να τοποθετήσω ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι μου και έτσι βρήκα την εταιρεία συναγερμοί σπιτιών στο ίντερνετ. Στο σπίτι μου δεν υπήρχε προ εγκατάσταση για συναγερμό και ζήτησα να έρθει ένας τεχνικός από το σπίτι μου να το δει και να μου βγάλει μία προσφορά. Η εταιρεία συναγερμοί σπιτιών μου είπε πως η επίσκεψη στο σπίτι είναι δωρεάν. Ήρθε ο τεχνικός και αφού είδε τον χώρο του σπιτιού τον ενημέρωσα ότι θέλω να τοποθετήσω ένα σύστημα συναγερμού ασύρματο εάν γίνεται φυσικά. Ο τεχνικός είδε το χώρο και μου πρότεινε να τοποθετήσουμε ένα σύστημα συναγερμού ασύρματο με πέντε παγίδες ένα ραντάρ μία σειρήνα εξωτερική, ενώ μου είπε πως καλό θα ήταν η σειρήνα η εξωτερική να γίνει ενσύρματη διότι έχει ένα φως που αναβοσβήνει 24 ώρες και χρειάζεται ρεύμα για να μην τελειώνει η μπαταρία, ενώ όλα τα άλλα θα ήταν ασύρματα. Φυσικά δέχτηκα γιατί η προσφορά ήταν πολύ καλή και η τιμή από τις πιο προσιτές και έτσι προχωρήσαμε στην εγκατάσταση. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και από τη δουλειά τους και από την ευγένεια του προσωπικού. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα το κατάστημα συναγερμών για σπίτια www.synagermoi-spition.gr είναι μια πιστοποιημένη εταιρεία ασφαλείας καθώς και τα προϊόντα που τοποθετούν.

Δημοσίευση σχολίου

 
;