Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Προστατέψτε το σπίτι σας από εισβολές



Μια εισβολή από έναν κλεφτή στο σπίτι σας μπορεί να σας αφαιρέσει πολλά περισσότερα από τα υπάρχοντά σας και μόνο. Μπορεί να επιφέρει από σοβαρότατο τραυματισμό μέχρι ακόμη και τον θάνατο. Ακόμη και αν δεν σας έχει βλάψει ο εισβολέας σας , η ανάμνηση από το φριχτό συμβάν μπορεί να  καταδιώκει εσάς και την οικογένειάς σας για μια ολόκληρη ζωή. Έντονα συναισθήματα όπως αυτά της απώλειας , του φόβου και της αίσθησης ότι έχει παραβιαστεί ο προσωπικός σας χώρος είναι ικανά να αφήσουν έντονο αρνητικό αποτύπωμα στην ψυχή ενός ανθρώπου. Είναι ικανά να μας συνοδεύουν για μια ζωή.

Οι κακοποιοί χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους και εργαλεία για να εισβάλλουν σε ένα σπίτι. Η παραπλάνηση είναι μια από αυτές με μεγάλη απήχηση. Οι κακοποιοί παριστάνουν τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια και συνήθως ζητούν να μπουν στο σπίτι για να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνό σας. Σε άλλες περιπτώσεις παραβιάζουν κλειδαριές και λουκέτα , σπάνε πόρτες και παράθυρα.

Δυστυχώς, εκείνοι που διατρέχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο ληστείας είναι οι ηλικιωμένοι συνάνθρωποί μας. Για το λόγο αυτό , οφείλετε να κάνετε το σπίτι σας μη ελκυστικό στους κακοποιούς τοποθετώντας ένα συναγερμό σπιτιού ασφαλείας. Μόνο έτσι θα προστατέψετε το χώρο σας αποτελεσματικά και παράλληλα θα αποτρέπετε και τους επίδοξους κλέφτες από τη περιουσία σας. 

Τα ευρήματα των αστυνομικών αρχών δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Σύμφωνα με αυτά , η εγκληματικότητα ολοένα και αυξάνεται. Παράλληλα και οι ένοπλες επιθέσεις. Πάνω από τις μισές διαρρήξεις που διαπράττονται γίνονται μετά όπλων και με τη χρήση βίας, ενώ πάνω από τα μισά θύματα κλοπών τραυματίζονται.

Για αυτό, είναι πολύ σημαντικό να πάρετε τα μέτρα σας έγκαιρα πριν πέσετε εσείς και η οικογένειά σας θύματα παρόμοιων εγκληματικών ενεργειών. Εγκαταστήστε ένα συναγερμό ασφαλείας και συνδέστε τον  σε κέντρο λήψης σημάτων για να ενημερώνεται άμεσα η αστυνομία σε πιθανή απόπειρα διάρρηξης.

Οι περισσότερες απόπειρες διαρρήξεων γίνονται σε σπίτια που έχουν ελλιπή μέτρα ασφάλειας . Οι κλέφτες αναζητούν εύκολους στόχους γιατί αποσκοπούν στο εύκολο και γρήγορο κέρδος. Προστατέψτε λοιπόν την οικία σας αποτελεσματικά με ένα σύστημα ασφαλείας και συνδέστε τον στο κέντρο λήψης σημάτων για να ειδοποιούνται οι αρχές άμεσα σε περίπτωση που γίνει απόπειρα εναντίον σας. Ένας συναγερμός μπορεί να σας απαλλάξει τελείως από κάθε εγκληματική ενέργεια.

Όταν θα βρίσκεστε μέσα σε ένα καλά προστατευμένο σπίτι, δεν θα ανησυχείτε τη νύχτα που θα πηγαίνετε για ύπνο. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας , ένας οπλισμένος συναγερμός αποτελεί ένα πολύ καλό προληπτικό μέτρο προστασίας . Μην παραμένετε εύκολος στόχος για τους κακοποιούς . Ένα ποιοτικό σύστημα ασφαλείας προστατεύει τόσο τα υπάρχοντά σας όσο και την αναντικατάστατη οικογένειά σας. Κάντε το σωστό βήμα και επιλέξετε τώρα  ένα συναγερμό σπιτιού για την απόλυτη προστασία σας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις μέρες που ζούμε πιστεύω πως ο ένας συναγερμός στο σπίτι είναι απαραίτητος. Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να βρούμε μία αξιόπιστη εταιρεία και πιστοποιημένη για να μας τοποθετήσει ένα συναγερμό στο σπίτι μας. Έτσι και εγώ απευθύνθηκα στην εταιρεία www.synagermoi-spition.gr τους τηλεφώνησα και ζήτησα να έρθει από το σπίτι μου ένας τεχνικός να το δει και να μου δώσει μια προσφορά. Ήρθε λοιπόν ο τεχνικός από την εταιρεία και αφού είδε το χώρο και έκανε τη μελέτη, μου είπε ακριβώς τι πρέπει να τοποθετήσουμε στο σπίτι μου ώστε να είμαι καλυμμένος σε περίπτωση πιθανόν διάρρηξης. Θα τοποθετούσαμε επαφές σε όλα τα παράθυρα και ανιχνευτές κίνησης στον εσωτερικό χώρο, μια σειρήνα εσωτερική και μια σειρήνα εξωτερική,έτσι θα ήμουν πλήρως καλυμμένος. Συμφωνήσαμε τα χρήματα και φυσικά τα μηχανήματα ήταν πιστοποιημένα με εγγύηση 2 ετών. Ενώ και μετά θα είχαμε πλήρη κάλυψη της εταιρείας στο αν συνέβαινε κάτι στο σύστημα συναγερμού. Αφού τοποθετήσαμε το συναγερμό πλέον είμαι καλυμμένος και δεν φοβάμαι τίποτα για το σπίτι μου έχω καιτην 24ωρη τεχνική κάλυψη από την εταιρεία. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν στο σπίτι μου και την άψογη συνεργασία που έχουμε.
Χρήστος Αράπογλου

Ανώνυμος είπε...

Ένα σύστημα συναγερμού για το σπίτι μας, μας προσφέρει ασφάλεια και τις 24 ώρες της ημέρας. Μην αμελείτε την αγορά και εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας. Σήμερα το κόστος ενός συναγερμού σε σχέση με τα οφέλη που μας προσφέρει είναι πολύ μικρό. Επιπλέον ο συναγερμός που θα τοποθετήσουμε στο σπίτι μας θα πρέπει να συνδεθεί σε ένα κέντρο λήψης σημάτων. Είναι μια απαραίτητη κίνηση που μπορεί να μας παρέχει αμέτρητες υπηρεσίες με ένα πολύ μικρό κόστος 10€ το μήνα. Με αυτό το μικρό χρηματικό ποσό κάθε μήνα θα έχουμε την σιγουριά πώς ότι και να συμβεί το κέντρο θα στείλει στο σπίτι μας την αρμόδια αρχή. Σας ευχαριστώ, Λουκάς Παπαχαραλάς.


Ανώνυμος είπε...


Ένα κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού είναι ένα κεντρικό σύστημα που λαμβάνει και διαχειρίζεται τα σήματα από συστήματα ασφαλείας, όπως συναγερμοί και κάμερες ασφαλείας. Η χρήση ενός τέτοιου κέντρου μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην αυξημένη ασφάλεια του χώρου σας. Αναφέρονται μερικά πλεονεκτήματα:
1. Γρήγορη Αντίδραση: Ένα κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού μπορεί να ανιχνεύει αυτόματα παραβάσεις και να ξεκινά αμέσως την ειδοποίηση των αρμόδιων αρχών ή ασφαλείας.
2. Παρακολούθηση 24ωρες: Τα κέντρα λήψης σημάτων λειτουργούν συνεχώς, παρέχοντας σταθερή παρακολούθηση για τον χώρο σας, ακόμη και όταν είστε μακριά.
3. Ειδοποίηση σε Περίπτωση Εκτάκτου: Σε περίπτωση συναγερμού, το κέντρο λήψης σημάτων μπορεί να ειδοποιήσει άμεσα τις αρμόδιες αρχές, βοηθώντας στη γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων.
4. Ελαχιστοποίηση Ψευδών Συναγερμών: Τα κέντρα λήψης σημάτων είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ψευδών συναγερμών, εξασφαλίζοντας ότι οι ειδοποιήσεις είναι ακριβείς.
5. Κεντρική Διαχείριση: Η διαχείριση όλων των σημάτων συναγερμού γίνεται κεντρικά, επιτρέποντας αποτελεσματικότερο έλεγχο του συστήματος ασφαλείας.
Πριν αποφασίσετε για την επιλογή ενός κέντρου λήψης σημάτων, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε με ειδικό στην ασφάλεια, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Δημοσίευση σχολίου

 
;